Dryarn

Struktura tkanine DRYARN

DRYARN (DRY + YARN oz. “suha tkanina”) je popolnoma nova in revolucionarna mikrotkanina na tržišču. Uporabljajo jo predvsem za izdelavo oblačil in izdelkov, za katere je potrebna vrhunska kakovost, obstojnost in prednost vseh lastnosti tkanine.

Oblačila, narejena iz tega res odličnega materiala, so lahko vseh vrst: od zunanjih oblačil in spodnjega perila do izdelkov, namenjenih plavanju, jadranju in ostalim vodnim športom kot tudi tehnični uporabi; na primer delovni čevlji, pokrivala, rokavice in ostali dodatki so prav tako lahko opremljeni z DRYARN-om.


Ohranjanje telesne temperature
Na grafu lahko nazorno vidite, koliko bolj toplotno učinkoviti so izdelki iz tkanine DRYARN v primerjavi z drugimi vrstami tkanin.


Tkanina je izredno lahka
Tkanina je glede na druge vrste materialov izredno lahka, tako da so tudi izdelki, v katere je vdelan DRYARN, veliko lažji in s tem prijetnejši za nošenje.


Odvajanje znoja
Pri odvajanju znoja je DRYARN daleč najbolj učinkovita tkanina, saj ne vpija vode, tako da vedno ostane poplnoma suha. Mikro vlakna zaradi površinske napetosti odbijajo vodo navzven, kjer hitro izhlapi oziroma se vpije v zunanje dele oblačila, ki so navadno narejeni iz drugih tkanin. Sedaj veste, zakaj DRYARN to počne 160-krat bolje od bombaža.


Anti-alergijska in anti-bakterijska zaščita
Z uporabo izdelkov DRYARN-a maksimalno poskrbite tudi za svoje zdravje in higieno. Tkanine DRYARN ne napadajo insekti in razni mikroorganizmi; ker ne dovoli bakterijam zadrževanja v tkanini, tudi po daljši fizični aktivnosti ne povzroča neprijetnih vonjav. Zaradi svojih antibakterijskih lastnosti je primerna tudi za uporabo v medicini.


Dryarn