PROTEGO ACTIVE PLP-1

INTERAKTIVNO ŠPORTNO PERILO OUTWET PROTEGO ACTIVE
Revolucionarno odkritje.
Majica OUTWET Protego Active T-Shirt z uporabo posebnih molekul uporabniku med fizično aktivnostjo omogoča sprejemanje oz. avtomatično integracijo mineralov (kalij, magnezij in vitamin C). Testi, izveden na športnikih različnih panog, so pokazali, da uporaba te majice zmanjša potenje in potrebo po pitju, izboljša mišični tonus in skrbi za več svežine in dobrega počutja. V nedavnih študijah, izvedenih na vzorčnem številu testov, opravljenih po zahtevnih športnih aktivnostih, so atleti, ki niso uporabljali majic Outwet Protego Active, izkazali simptome, ki so spominjali na imunodeficienco oz. oslabljen imunski odgovor. Ta stanja, čeprav prehodna, je mogoče v veliki meri zmanjšati zahvaljujoč substancam, ki jih sprošča majica skozi proces postopnega absorbiranja sestavin med fizično aktivnostjo.

UČINKOVITOST:
Substance, ki jih vsebuje majica, delujejo kot energijski rezervoar na mišičnem nivoju in optimizirajo uporabnost take energije, ki je nujno potrebna za mišično krčenje.

REZULTATI:
Kombinacija aktivnih načel oz. substanc in posebne izdelave tekstila zagotavlja konstantno nadomestitev pomembnih soli in boljšo termoregulacijo telesa pri zelo zahtevnih športnih aktivnostih. Z uporabo teh majic bo vaša telesna energija karseda optimalno izkoriščena, vi pa boste ostajali bolj sveži in energični.

DELOVANJE IN UPORABA:
Oglejte si video na spodnji povezavi http://www.gianis.it/video_protego.php – ko se stran odpre, kliknite na belo puščico za začetek.
Majica PROTEGO ACTIVE ima poleg zgoraj naštetih lastnosti seveda tudi vse ostale pozitivne lastnosti perila OUTWET.

Cena: 59,9 €